3gp vedios

useful link lesbian videos

Wifi Site Survey

Wifi op uw recreatieterrein wordt steeds belangrijker. Uw gasten verwachten altijd en overal on-line te kunnen zijn. Met de huidige toepassingen worden wifi netwerken steeds intensiever belast en worden de eisen steeds hoger. Niet ieder netwerk is gelijk en afhankelijk van uw eisen kan een configuratie samengesteld worden.

Meten is weten

Een site-survey uitgevoerd door Navistek geeft u een duidelijk inzicht in de status en dekking van uw wifi netwerk. U krijgt daarbij advies voor de opbouw, uitbouw of optimalisering van uw netwerk.

sitesurvey1

Navistek adviseert Ubiquiti Networks

Navistek adviseert de WLAN oplossingen van Ubiquiti, marktleider in wireless indoor en outdoor netwerken. Ubiquity biedt een compleet mobility platform.

ubiquiti_all

Antamedia Hotspots voor totale controle

Wilt u meer dan een basis hotspot, dan kunt u kiezen voor onze Antamedia software. Social media login, surveys, verschillende betaalportals en customized login paginas zijn enkele van de uitgebreide mogelijkheden.

VLAN en load balancing

Gebruikt u uw gastennetwerk ook voor eigen doeleinden, zoals telefonie, PA (public address omroepinstallatie) of ligplaatsbeheersystemen? Dan is het noodzaak om dit netwerk gescheiden te houden. Dit doen we middels VLAN’s, waarbij netwerken gescheiden worden en uw eigen systemen voorrang krijgen op de gasttoegang.

FacebookTwitterGoogle+Delen