3gp vedios

useful link lesbian videos

The Market

Export, import, marktontwikkeling en marktpenetratie zijn moeilijk als u niet volledig op de hoogte bent van de ins en outs van een geografisch gebied. Hierbij helpt Navistek u graag. Soms kan het voordelig en strategisch interessant zijn om ook productie te verplaatsen naar een geografisch afzetgebied. Ook daarvoor heeft Navistek de contacten met locale bedrijven die onder Nederlandse en Duitse leiding uw kwaliteit kunnen waarborgen.

Market development

De markt voor uw producten is er. Uw doel is om voor u nieuwe markten aan te boren. Wij adviseren over de mogelijkheden en doen marktonderzoek om te kijken of de markt klaar is voor uw producten en hoe u deze markt kunt benaderen.

Product development

Het kan zijn dat uw producten in de huidige vorm voor bepaalde markten niet interessant zijn. Het advies om te expanderen naar andere markten en regio’s kan dan dus negatief uitvallen. De reputatie van Nederland op het gebied van watersport gebonden diensten en producten is echter hoog, daarom kan het interessant zijn om uw product aan te passen zodat deze in andere markten afgezet kan worden. Dit kan ook locale productie in het buitenland betekenen. Wij kunnen hierin adviseren.

Market research

Het in kaart brengen van de markt hebben wij voor SE Asia en China al gedaan. Onze partner AXZES kent de markt in het Midden-Oosten. Deze markten en Europa houden wij nauwlettend in het oog. Daarom hebben wij in de watersport grote kennis over deze gebieden. Voor specifieke vraagstukken kunnen wij ons marktonderzoek daarop toespitsen.

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar