3gp vedios

useful link lesbian videos

Routertest voor de binnenvaart!

Testrapport Internet Aan Boord 2016: Een uitgebreide test van verschillende bekende routers, antennes en uiteraard onze eigen lijn maritieme 4G routers. Een vergelijking met objectieve meetresultaten langs de Bovenrijn, Dörpen, en plaatsen in Nederland. Download het rapport via onderstaande link!

Screen Shot 03-30-16 at 04.39 PM

 

Testrapport_rapportage_rev1.1

 

In samenwerking met Binnenvaart Netwerk Diensten (Bureau Telematica Binnenvaart), BinnenvaartNet, de data-aanbieder en adviseur voor wifi verbindingen langs binnenvaarthavens, heeft Navistek een grootschalige test uitgevoerd van verschillende populaire en professionele routers.

Dataverbindingen zijn met name voor de beroepsvaart steeds meer onmisbaar. Om te kijken met welke apparatuur de beste verbindingen tot stand komen en waarmee 4G, LTE en wifi gecombineerd kunnen worden, gaat Navistek langs probleemgebieden metingen verrichten.

 

 

 

Navistek heeft een samenwerking met BinnenvaartNet opgezet, en biedt vanaf heden bij de eigen lijn Navistek Hubb4 PRO outdoor routers met hotspot repeater een jaar lang abonnement op het BinnenvaartNet wifi netwerk kosteloos aan!


 

logos

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar