3gp vedios

Yacht and Marina Services

useful link lesbian videos

3CX Telefonie internationaal installatiebedrijf

Broesder Advies en Ondersteuning’s afdeling Sipfone bedrijfstelefonie heeft een internationaal opererend installatiebedrijf uit de Eemshaven voorzien van een 3CX telefoniesysteem. Bereikbaarheid is belangrijk voor dit bedrijf, ook voor de buitendienstmedewerkers die veel onderweg zijn buiten Europa en daar zeer veel bellen. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om alle 35 medewerkers middels de 3CX app op hun android en iPhone te laten verbinden met de centrale. Zo zijn zij in de werkplaats en onderweg op hun lokale extensie en kosteloos te bereiken. Alleen de telefonistes hebben in deze situatie nog een vast toestel met een computer interface. De hosting en support van de centrale en telefoonnummers heeft Sipfone in beheer.

Lauwerzijl, jachthaven, hotspot installatie

Jachthaven Waterwolf heeft Navistek opdracht gegeven voor het inventariseren van de mogelijkheden voor de realisatie van een wifi hotspot systeem in de haven. Omdat er op de locatie geen deugdelijke internetverbinding aanwezig is, wordt gekeken naar long-range straalverbindingen of aanleg glasvezel. Naar aanleiding hiervan wordt er tevens gekeken welke mogelijkheden er zijn om het gehele Reitdiep aan één database te koppelen en zo dekking en samenwerking van de havens te realiseren. Een dekkende vaarweg is uniek in Nederland.

Zoutkamp, jachthaven, hotspot

Voor de levering en installatie van een wifi hotspot systeem voor de jachthaven in Zoutkamp en restaurant ZK86, is opdracht gegeven aan Navistek. Er is een advies uitgebracht over de inzet en mogelijkheden, om op deze manier met een goed dekkend systeem gasten langer in de haven te laten verblijven.

Rijkswaterstaat, dataverbindingen

In opdracht van Rijkswaterstaat, ICT op Schepen, is een pilotproject gestart voor het verbeteren van de dataverbinding aan boord voor de gebruikers. Doel hierbij is doormiddel van de HubbaX antenne van Navistek een betere ervaring van het datagebruik te krijgen voor diverse toepassingen aan boord. De antenne is geplaatst op een schip dat vaart in gebieden waar geografisch een zwak signaal van de mobiele dataverbindingen heerst.

Fineliner Yachts exportondersteuning

Fineliner is een merk van luxe motortenders, gebouwd onder Nederlandse supervisie door het Bangladeshe bedrijf Prodhan Group, vestiging Thailand. Voor de fineliners heeft Navistek een expertise uitgevoerd voor conformiteit en een traject ingezet voor export naar Europa.

Poralu, Shanghai

Steigerbouwer Poralu, afdeling Shanghai, heeft advies gevraagd in het personaliseren van op de steiger geplaatste service zuilen. Hiervoor heeft Navistek een plan uitgewerkt en zijn contacten aangedragen voor productie van gepersonaliseerde service zuilen.

Royal Phuket Marina, advies toeristenafhandeling

De Royal Phuket Marina in Phuket, Thailand, heeft gevraagd naar strategische oplossingen voor het controleren en in kaart brengen van de grote stroom toeristen op het havengebied, Doordat er vele bedrijven gevestigd zijn, w.o. toeristenboten voor excursies, is het voor het havenbeheer belangrijk om een systeem te hebben waarbij deze stroom toeristen gestroomlijnd, gecontroleerd en geteld kan worden. Hiervoor heeft Navistek een advies uitgebracht op zowel structureel vlak als de toepassing van hulpmiddelen en de inzet van personeel.

Octopus Marine, Phuket, productsourcing

Octopus Marine in Phuket is de grootste leverancier van electrische apparatuur voor jachten in de regio Phuket. Voor de vraag naar mobiele shore-based internetverbindingen voor de jachten in de regio, heeft Navistek productadviezen uitgebracht en een testopstelling laten realiseren.

Buzzcats – Victron Energy

Matchmaking tussen Buzzcats marine equipment, Chonburi, Thailand en Victron Energy, Lelystad, Nederland. Ondersteuning van beide bedrijven voor het op de markt zetten van de vooraanstaande electrische apparatuur van Victron in de regio oost-Thailand. Deze regio is het tweede watersport-centrum van Thailand.

Jachthaven Bruinisse, electrolysemetingen

Voor Jachthaven Bruinisse is een collectieve actie opgezet voor de certificering van electrische systemen van schepen in de haven. Meerdere schepen zijn gekeurd en rapportage- en adviesrapporten zijn uitgebracht naar de schippers en een samenvatting met inventarisatie van risico’s voor electrolyse zijn gerapporteert aan de haven. Ook is de installatie in de haven gecontroleerd.

Livart Marine, ShenZhen, China, productsourching

Livart is een vooraanstaande leverancier van producten voor jachthavens in SE Asia, Midden Oosten en Europa. Voor het pallet service pedestals is er een link gelegd met Seijsener. Daarvoor is een Chinese delegatie van Livart in Nederland door Navistek ontvangen. De Seijsener producten worden nu door Livart in China gevoerd.

Seijsener Rekreatietechniek NDSM werf

Voor Seijsener rekreatietechniek is de installatie in de nieuwe HISWA haven aan het IJ in Amsterdam, de voormalige NDSM werf, gekeurd en zijn metingen verricht om te bepalen of de walstroominstallatie in de haven risico biedt voor electrolyse aan schepen.

Coöperatie Waddenland, WWNF, ondersteuning marktbetreding

Voor de Coöperatie WWNF heeft Navistek ondersteuning geboden op het vlak van communicatie en marketing voor de introductie en marktbetreding in Noord Nederland. De coöperatie focust op duurzaamheid, sustainability, fishing for litter, en heeft o.a. aardschokbestendige huizen ontwikkeld voor de aardbevingsgebieden in Groningen. Daarnaast zijn er enkele toeristische activiteiten die in de ontwikkelfase door Navistek werden geadviseerd.

IMTECH Marine, Shanghai, marktontwikkeling

Bij IMTECH marine in Shanghai zijn oriënteringsgesprekken geweest over de mogelijkheden voor de distributie van NavVision software van FreeTechnics, onderdeel van IMTECH nederland. Tevens is er een onderzoek geweest naar productie en installatie van totale marina infrastructuur systemen.

Seijsener Rekreatietechniek exportondersteuning

Voor het in Zaandam gevestigde bedrijf Seijsener, een marktleider in Europa voor marina infrastructuur, heb ik marktonderzoek uitgevoerd in Thailand en China. Het doel was te onderzoeken of de Seijsener producten afzet kunnen vinden in de regio SE Asia. Daarnaast heeft Navistek onderzoek gedaan naar mogelijkheden voor productie in Azië. Hiervoor zijn concrete contacten gelegd.

Bakri Cono Shipyard

Bakri Cono Shipyard, Sattahip, Thailand. Interim Management in de productie en ondersteuning bij de bedrijfsvoering en volledig expertise- en adviesrapport voor ’s werelds eerste volledig self-supplying power catamaran “Heliotrope”. Deze powercat is met 5kVa zonnecellen uitgerust, waarmee de gehele installatie aan boord van energie wordt voorzien.