3gp vedios

useful link lesbian videos

Leisure lijn LTE routers

Internet aan boord wordt steeds belangrijker. De pleziervaart maakt steeds meer gebruik van hotspots in jachthavens, maar ook mobiele verbindingen op het 3G en 4G LTE netwerk worden steeds noodzakelijker. Navistek levert een degelijke lijn aan 4G LTE routers en antenne’s, waarmee verbinding gemaakt kan worden op moeilijke locaties. Meer functies nodig? Kijk dan ook bij onze Professional Lijn routers!

Kijk hier voor alle routers!

small to mediumHubbE5186_outdoor_PROip66_2

Navistek

Navistek is een innovatief bedrijf dat zich richt op pleziervaart, comemrciële vaart en jachthavens.

Navistek combineert de nieuwste ontwikkelingen met bewezen technieken om betrouwbare, snelle en stabiele netwerken op te zetten.

datacard1

Sluit on-line uw data abonnement af! Echt onbeperkt zonder limiet. klik hier  voor onze abonnementen.

Testrapport Routers voor de Scheepvaart! Klik hier  om het rapport te bekijken.

Nieuwe lijn professionele 4G LTE internet routers voor aan boord! Bekijk ze hier .

Voor Schippers

Ruime ervaring in mobiele long-range internetverbindingen via wifi, 4G LTE voor vrachtverkeer, binnenvaart en pleziervaart maken Navistek de ideale partner voor uw bedrijfscritische dataverkeer. Neem onze Hubba 4G producten als u in gebieden met slechte verbindingen vaart! Ook voor gebruik van de jachthaven hotspots hebben wij krachtige gecombineerde systemen!

Voor Havens

Een stabiele internetverbinding en betrouwbaar hotspot systeem is onmisbaar om aan de hedendaagse eisen van de klanten te voldoen. Navistek adviseert en installeert high-end hotspot systemen van Antamedia. Meerdere havens? Ook centrale databases zijn geen probleem! Ook uw telecomsituatie kunnen wij onder handen nemen!

Keuringen

HISWA certificeringen voor uw electrische installatie aan boord garandeert niet alleen uw veiligheid en die van uw opvarenden voor electrische risico’s, maar kan ook uw schip beschermen. Als u last heeft van electrolyse kunnen wij uw schip en de walinstallatie meten en advies uitbrengen. Wist u dat ook de meeste nieuwe jachten niet voldoen? Wij werken ook voor verzekeraars!

Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar