3gp vedios

useful link lesbian videos

Jachthaven en camping WiFi Hotspots

Internet in jachthavens en campings wordt steeds intensiever gebruikt. Normaal datagebruik gaat meer en meer via de smartphone, tablet en laptop. Waar mails via de mobiele providers opgehaald worden, worden weerberichten, youtube, facebook en andere intensieve applicaties via de hotspot benaderd. Vaak zijn gezinnen niet alleen met alle personen on-line, maar ook met meerdere apparaten. Daarom is het belangrijk dat een hotspot goed ingericht is, dataverkeer moet goed gestroomlijnd worden en de infrastructuur moet het aantal gebruikers aan kunnen.

Antamedia server

De Antamedia hotspot server is een Windows gebasseerd programma, die volledig in eigendom en beheer is van de jachthaven. Koppelen van meerdere locaties is mogelijk en bijna een onbeperkt aantal persoonlijke voorkeuren kunnen ingesteld worden. De server is hardware onafhankelijk en kan dus ook gebruikt worden op uw bestaande Accesspoints.

Gebruikers

Inloggen op de hotspot kan middels vrije codes, time-based, betaald, via Facebook-likes en via bijna elke structuur die het beste bij uw situatie past. Gebruiksvriendelijk is het kernwoord van deze professionele server. Door load-balancing wordt de beschikbare dataverbinding zo optimaal mogelijk over de gebruikers verdeeld.

Infrastructuur

Krachtige Accesspoints kunnen bedraad of via straalverbindingen met de server verbonden worden om een groot bereik te creëren. Verschillende inlogpagina’s voor verschillende AP’s zijn mogelijk, denk aan de haven, restaurant en camping. De database kan decentraal staan, waardoor de gast met zijn account bij meerdere havens kan inloggen.

Het aanbieden van wifi voor uw vaste liggers en passanten is ook één van de criteria in het puntensysteem van BlueFlag en Golden Anchor. Met de onze systemen voldoet u hieraan. Via vrij toegangkelijke pagina’s kunt u weerberichten en toeristeninformatie tonen. Voor binnenvaarthavens biedt het Antamedia systeem met externe database veel voordelen, schippers kunnen met één abonnement overal inloggen.

Antamedia Brochure:

Navistek

Navistek is een innovatief bedrijf dat zich richt op pleziervaart, comemrciële vaart en jachthavens.

Navistek combineert de nieuwste ontwikkelingen met bewezen technieken om betrouwbare, snelle en stabiele netwerken op te zetten.

datacard1

Sluit on-line uw data abonnement af! Echt onbeperkt zonder limiet. klik hier  voor onze abonnementen.

Testrapport Routers voor de Scheepvaart! Klik hier  om het rapport te bekijken.

Nieuwe lijn professionele 4G LTE internet routers voor aan boord! Bekijk ze hier .

Voor Schippers

Ruime ervaring in mobiele long-range internetverbindingen via wifi, 4G LTE voor vrachtverkeer, binnenvaart en pleziervaart maken Navistek de ideale partner voor uw bedrijfscritische dataverkeer. Neem onze Hubba 4G producten als u in gebieden met slechte verbindingen vaart! Ook voor gebruik van de jachthaven hotspots hebben wij krachtige gecombineerde systemen!

Voor Havens

Een stabiele internetverbinding en betrouwbaar hotspot systeem is onmisbaar om aan de hedendaagse eisen van de klanten te voldoen. Navistek adviseert en installeert high-end hotspot systemen van Antamedia. Meerdere havens? Ook centrale databases zijn geen probleem! Ook uw telecomsituatie kunnen wij onder handen nemen!

Keuringen

HISWA certificeringen voor uw electrische installatie aan boord garandeert niet alleen uw veiligheid en die van uw opvarenden voor electrische risico’s, maar kan ook uw schip beschermen. Als u last heeft van electrolyse kunnen wij uw schip en de walinstallatie meten en advies uitbrengen. Wist u dat ook de meeste nieuwe jachten niet voldoen? Wij werken ook voor verzekeraars!

Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar