3gp vedios

useful link lesbian videos

Certificeringen en metingen

Jachten zijn steeds meer voorzien van uitgebreide electrische installatie. Laagspanning, omvormers, generatoren en zonnepanelen zijn gemeengoed geworden. Zo is er ook steeds meer huishoudelijke apparatuur aan boord en liggen schepen langer en vaker aan de walstroom. Zorg er daarom voor dat uw installatie deugdelijk is, voor de veiligheid van uzelf, uw bemanning en uw schip!

HISWA Keuring

Veiligheid aan boord wordt vaak onderschat. Waar in huis de aardlekschakelaars getest worden bij installatie, gebeurt dit bij jachten nauwelijks. In de vochtige omgeving van een boot, kan dit ernstige risico’s voor electrocutie opleveren. Een aardlekschakelaar die niet goed geïnstalleerd is, werkt niet. Aan boord is dit helaas niet zo eenvoudig als bij u thuis. Maar ook andere aspecten komen bij de HISWA keuring Veilig Stroom Aan Boord aan bod. Zekeringen, brandveiligheid, slijtage. Laat uw electrische installatie door oons keuren en voorkom zo problemen!

Electrolyse metingen

De meeste schepen, zowel nieuw als oud, zijn een risico voor electrolyse. Bij electrolyse wordt uw schip door het lopen van electrische stromen, aangetast. Met name aluminium schepen en schepen met staartstukken en saildrives, hebben hier veel last van. Verzekeraars keren vaak schades uit, die het gevolg zijn van een niet deugdelijke electrische installatie. U kunt uw schip zelf beschermen tegen electrolyse! Wij kunnen de risico’s bekijken en meten of uw schip een risicofactor heeft. Uiteraard adviseren wij ook bij de oplossing. Heeft u een verzekeringskwestie? Ook dan kunnen wij bemiddelen!

Navistek

Navistek is een innovatief bedrijf dat zich richt op pleziervaart, comemrciële vaart en jachthavens.

Navistek combineert de nieuwste ontwikkelingen met bewezen technieken om betrouwbare, snelle en stabiele netwerken op te zetten.

datacard1

Sluit on-line uw data abonnement af! Echt onbeperkt zonder limiet. klik hier  voor onze abonnementen.

Testrapport Routers voor de Scheepvaart! Klik hier  om het rapport te bekijken.

Nieuwe lijn professionele 4G LTE internet routers voor aan boord! Bekijk ze hier .

Voor Schippers

Ruime ervaring in mobiele long-range internetverbindingen via wifi, 4G LTE voor vrachtverkeer, binnenvaart en pleziervaart maken Navistek de ideale partner voor uw bedrijfscritische dataverkeer. Neem onze Hubba 4G producten als u in gebieden met slechte verbindingen vaart! Ook voor gebruik van de jachthaven hotspots hebben wij krachtige gecombineerde systemen!

Voor Havens

Een stabiele internetverbinding en betrouwbaar hotspot systeem is onmisbaar om aan de hedendaagse eisen van de klanten te voldoen. Navistek adviseert en installeert high-end hotspot systemen van Antamedia. Meerdere havens? Ook centrale databases zijn geen probleem! Ook uw telecomsituatie kunnen wij onder handen nemen!

Keuringen

HISWA certificeringen voor uw electrische installatie aan boord garandeert niet alleen uw veiligheid en die van uw opvarenden voor electrische risico’s, maar kan ook uw schip beschermen. Als u last heeft van electrolyse kunnen wij uw schip en de walinstallatie meten en advies uitbrengen. Wist u dat ook de meeste nieuwe jachten niet voldoen? Wij werken ook voor verzekeraars!

Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar