3gp vedios

useful link lesbian videos

Matchmaking

De perfecte leverancier, de perfecte afnemer, eindklant of distributeur, u kunt veel tijd besteden om zelf te gaan zoeken op markten waar u niet bekend bent. Waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Daarom voert Navistek deze taken graag voor u uit, door onze brede ervaring en kennis van de watersport in Europa en SE Asia en China, kunnen wij uw last verlichten.

Productsourcing

Vele leveranciers en producenten leveren veel producten. Welke passen het beste bij uw wensen, levertechnisch, prijstechnisch en kwalitatief? Wij kennen bijna alle leveranciers die werkzaam zijn in de watersportbranche, in binnen- en buitenland. Is uw product maatwerk of qua productie en materiaal niet per sé watersportgebonden, dan ook vinden wij een passende producent voor u. Dit geldt zowel voor producten voor de exploitatie van uw marina, als ook voor materialen voor de jachtbouw.

Matchmaking

Uw bedrijf verkoopt producten binnen de voor u bekende geografische markt. De afzet in het buitenland en via andere kanalen dan uw huidige, kan interessant zijn. In bespreking met uw wensen en mogelijkheden maken wij een selectie van bedrijven en kanalen die geschikt zijn en via welke u uw markt kunt vergroten. Na een introductie kunt u zelf hiermee aan de slag, of door ons het gehele proces laten begeleiden.

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar