3gp vedios

useful link lesbian videos

Marina Telecom Solutions

Telefoniesystemen worden steeds complexer. Telecom “in the cloud” is een begrip dat steeds vaker voorkomt. Goedkoper is daarbij een sleutelwoord dat vaak gebruikt wordt. Met onze 3CX hosted centrale worden grotere installaties ècht goedkoper. U blijft de vrijheid houden van de provider van uw netlijnen en spraakkanalen, of u laat ook deze door ons hosten tegen onze lage tarieven. Vaste telefoons kunnen verdwijnen en plaats maken voor App’s op uw smartphone. Ook hebben wij long-range telefoons voor havenmeesters. Zeker voor situaties met grote of meerdere jachthavens kunnen wij oplossingen bieden. Ook geldt hierbij dat er PA en intercoms gecombineerd kunnen worden. 

3CX Centrale

De 3CX centrale is een eigen, schaalbare software centrale, die wij voor u hosten. Een onbeperkt aantal toestellen en gebruikers kunnen aangemeld worden, u betaalt alleen voor het aantal gelijktijdige gesprekken (spraakkanalen). Uitgebreide telefoniste, voicemail, wachtrij en IVR functies zijn standaard.

Endpoints

Endpoints zijn niet meer alleen vaste telefoontoestellen, maar kunnen ook app’s zijn op uw mobiele telefoon, intercoms, schakelingen bij een slagboom of hek, PA speakers en alarmeringsmodules. U heeft alleen maar een wifi of bedrade internet verbinding nodig. Zo kunt u thuis zijn, en toch iemand bij de slagboom te woord staan en de poort openen.

Multi-locatie

Heeft u meerdere locaties, waar overal de telefoon aangenomen moet worden? Op de 3CX centrale worden alle telefoonnummers aangemeld. Eén telefoniste kan zien voor welk bedrijf het telefoontje binnenkomt, aannemen en doorschakelen naar de afdeling. Waar deze ook fysiek is. Zo bespaart u niet alleen telefoonkosten, maar ook aan medewerkers.

Een goed telecom systeem kan bijdragen aan het puntensysteem van Blue Flag en Golden Anchor. Zo zijn 24-uurs bereikbaarheid te realiseren omdat er niet fysiek iemand op de haven aanwezig hoeft te zijn. Via de intercom systemen kan een verbinding naar een externe telefoniste worden opgezet, en kunnen noodtelefoons geplaatst worden.

FacebookTwitterGoogle+Delen