3gp vedios

useful link lesbian videos

Jachthaven en camping WiFi Hotspots

Internet in jachthavens en campings wordt steeds intensiever gebruikt. Normaal datagebruik gaat meer en meer via de smartphone, tablet en laptop. Waar mails via de mobiele providers opgehaald worden, worden weerberichten, youtube, facebook en andere intensieve applicaties via de hotspot benaderd. Vaak zijn gezinnen niet alleen met alle personen on-line, maar ook met meerdere apparaten. Daarom is het belangrijk dat een hotspot goed ingericht is, dataverkeer moet goed gestroomlijnd worden en de infrastructuur moet het aantal gebruikers aan kunnen.

Antamedia server

De Antamedia hotspot server is een Windows gebasseerd programma, die volledig in eigendom en beheer is van de jachthaven. Koppelen van meerdere locaties is mogelijk en bijna een onbeperkt aantal persoonlijke voorkeuren kunnen ingesteld worden. De server is hardware onafhankelijk en kan dus ook gebruikt worden op uw bestaande Accesspoints.

Gebruikers

Inloggen op de hotspot kan middels vrije codes, time-based, betaald, via Facebook-likes en via bijna elke structuur die het beste bij uw situatie past. Gebruiksvriendelijk is het kernwoord van deze professionele server. Door load-balancing wordt de beschikbare dataverbinding zo optimaal mogelijk over de gebruikers verdeeld.

Infrastructuur

Krachtige Accesspoints kunnen bedraad of via straalverbindingen met de server verbonden worden om een groot bereik te creëren. Verschillende inlogpagina’s voor verschillende AP’s zijn mogelijk, denk aan de haven, restaurant en camping. De database kan decentraal staan, waardoor de gast met zijn account bij meerdere havens kan inloggen.

Het aanbieden van wifi voor uw vaste liggers en passanten is ook één van de criteria in het puntensysteem van BlueFlag en Golden Anchor. Met de onze systemen voldoet u hieraan. Via vrij toegangkelijke pagina’s kunt u weerberichten en toeristeninformatie tonen. Voor binnenvaarthavens biedt het Antamedia systeem met externe database veel voordelen, schippers kunnen met één abonnement overal inloggen.

Antamedia Brochure:

FacebookTwitterGoogle+Delen