3gp vedios

useful link lesbian videos

Marina Operations

Of het nu een masterplan, concept of bestaande haven is, Navistek ondersteunt u in de zoektocht naar producten en diensten die exact aansluiten op uw behoeften en wensen. De eisen van iedere haven zijn anders, daarom kunnen wij onze brede productkennis inzetten om u van de beste aansluiting bij uw behoeften te voorzien. Ook behoren personele educatie en certificering van kwaliteitskenmerken hiertoe.

Productselectie

Voor zowel nieuwe havens als renovatie projecten adviseren wij in het gebruik van producten, systemen en oplossingen.

Door onze ervaring in veel verschillende havens en ruime kennis van een breed scala aan producten en leveranciers, kunnen wij oplossingen bieden voor uw specifieke situatie.

Elke haven is anders, de opzet, geografische ligging, geboden activiteiten en type gasten zijn enkele factoren die van invloed zijn op de manier waarop u uw haven wilt inrichten. Wij schatten uw situatie in en kunnen de producten adviseren die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Human resources

De havenmeester is het gezicht van de haven en representeert de gastvrijheid van uw jachthaven. De ervaring van uw serviceniveau wordt in grote mate bepaald door hoe uw havenmeester omgaat met gasten, passanten, reserveringen en hulp bij het oplossen van problemen.

Door inzet van onze contacten kunnen wij workshops en trainingen aanbieden voor uw havenmeester en marina personeel. Afhankelijk van het type haven kunnen wij de cursus aanpassen aan de wensen en eisen waarmee uw haven te maken krijgt.

Systems and procedures

Om uw haven een kwaliteitskenmerk te geven, hebben wij de mogelijkheid om een certificeringstraject in te zetten en te begeleiden voor de international kwaliteits- en milieukeurmerken ISO:9001 en ISO:14001.

Hiermee laat u aan de buitenwereld zien dat uw haven aan internationale standaarden voldoet en heeft u een toevoeging voor de BlueFlag en GoldenAnchor registratie.

IT systems

Digitalisering is een breed begrip, welke op diverse manieren kan bijdragen aan customer satisfaction en kan zorgen dat uw gasten langer in uw jachthaven verblijven.

Digitale marina management software en on-line reserveringstools zijn daarvan een voorbeeld waarmee u gasten eerder naar uw haven dirigeert.

Maar ook eenmaal in de haven is het belangrijk dat uw wifi systeem op orde is, zodat alle gasten een deugdelijke internetverbinding hebben voor hun steeds intensiever wordende dataverkeer.

Daarnaast is smart metering, het digitaal en on-line kunnen uitlezen van de stroom- en wateraansluiting, het kunnen opwaarderen van de walstroom en remote controle over het in- en uitschakelen hiervan, een toegevoegde waarde voor de gast en tijdsbesparend voor de administratie.

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar