3gp vedios

useful link lesbian videos

Intership communicatie en PA

Voor grote en kleine jachten en commerciële vaart leveren wij een totaalpakket aan telecommunicatie diensten. Een on-board PBX van 3CX met telefonie, PA, intercom, muziekdistributie en hotel billing interface. Verbind dit systeem aan VoIP lijnen, satelliet telefoniekanalen of GSM modules. Onbeperkt schaalbaar, van cruiseschip tot plezierjacht.

3CX Server

De server die wij toepassen is een SIP gebasseerd systeem. Veel uitgebreide professionele functies, zoals intern doorkiezen, LCR, billing en onbeperkte netlijnen maakt dit systeem geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Endpoints

Endpoints zijn de toestellen waarmee gewerkt wordt. Dit kunnen diverse telefoontoestellen in de hutten zijn, maar ook intercom dekluidsprekers, notificatiesystemen, emergency toestellen en muziekdistributie.

Communicatie

Intern kverkeer wordt intern afgehandeld. Naar buiten bellen kan via satelliet, VoIP of GSM. Ook kunnen internationale DID nummers gekoppeld worden en kan er middels een keuzemenu rechtstreeks naar een toestel gebeld worden.

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar