3gp vedios

useful link lesbian videos

Jachten en Pleziervaart

Navistek heeft jarenlange ervaring in navigatie, datacommunicatie en internet voor jachten en pleziervaart. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en samen met eindgebruikers, werven en installateurs levert Navistek producten en diensten die voldoen aan de laatste stand der techniek.

Internet aan boord

Internet wordt steeds belangrijker aan boord voor het hele gezin. Waterkaarten downloaden, jachthavens en weerberichten bekijken en social media updaten is onmisbaar geworden. Navistek heeft een breed pakket aan geavanceerde routers voor de pleziervaart. Ook integratie met wifi hotspot repeaters is mogelijk. Bekijk onze Leisure systemen hier.

Keuringen

Als gecertificeerd keurmeester voor electrische installaties aan boord kan Navistek uw laag- en hoogspanning boordsysteem certificeren en advies uitbrengen om uw installatie veilig en betrouwbaar te maken en houden. Zo voorkomt u schade aan uw boot en gevaarlijke situaties voor opvarenden. Meer informatie leest u hier.

Electrolyse

Electrolyse is een fenomeen dat steeds vaker voorkomt nu boten meer en meer aan de walstroom liggen. Niet alleen uw eigen schip kan hiervan de gevolgen ondervinden, maar ook andere schepen in de haven. Navistek voert voor particulier, installateur en verzekeraar keuringen en metingen uit en adviseert hoe schade voorkomen kan worden. Lees meer hier.

MAILING_HEADER2015rev01

FacebookTwitterGoogle+Delen