3gp vedios

useful link lesbian videos

ISO9001 en 14001

ISO 9001 en 14001 zijn internationale normen voor kwaliteitsmanagement en milieumanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Navistek heeft ervaring met certificeringstrajecten voor ISO9001 en 14001, en kan u helpen en begeleiden om uw haven of werf deze kwaliteitskeurmerken en internationaal aanzien te bezorgen. Het helpt havens om klanttevredenheid te verbeteren en marina operations in beeld te krijgen. Zowel veiligheid voor uw medewerkers en gasten, duurzaamheid, continuïteit en uw verantwoordelijkheid naar omgeving zijn deel van deze keurmerken.

Hoewel ISO certificeringen nog wel eens worden geassocieerd met onnodige bureaucratie is dit de norm zelf niet te verwijten. Veelal wordt de onnodige bureaucratie gecreëerd door organisaties zelf, die vaak nog in de veronderstelling zijn dat het opstellen van procedures en voorschriften leidt tot meer kwaliteit.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Het ISO 14001-systeem is een milieuzorgsysteem en is dusdanig opgezet dat het optimaal met ISO 9001 te integreren is.

De milieu-risicoanalyse is het belangrijkste onderdeel van de norm. Bij deze analyse wordt beoordeeld wat de milieurisico’s zijn voor alle vormen van mogelijke vervuiling. Vervolgens dienen de beheersmaatregelen vastgesteld te worden, die vervolgens in een milieuplan verwerkt worden. De uitwerking van een milieuzorgsysteem dient goed te worden aangepast aan de aard, omvang en complexiteit van de organisatie.

Veel jachtwerven en havens in Nederland hebben deze certificaten nog niet. Beide ISO certificaten helpen u om te laten zien dat u bezig bent met het milieu en continue verbetering van uw bedrijf. Ook bij aanbestedingen van overheden zijn deze certificaten doorslaggevend.

Om inzicht te krijgen in de opbouw van deze ISO normen voor jachthavens, kunnen wij u van een uitgebreide, op de branche toegespitste, handleiding en boekwerk leveren, zodat u zelf aan de slag kunt met het certificeringstraject. Wij kunnen u dan tussentijds begeleiden.iso14001

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

FacebookTwitterGoogle+Delen
Recente Projecten

Zie voor een selectie van referenties onze REFERENTIE pagina.

  • Hotspot in Zoutkamp
  • HubbaX 4G voor RWS
  • Internet voor vrachtschepen

Tweets
Twitter Tweets Powered By Weblizar