3gp vedios

useful link lesbian videos

Scheepvaart

Als specialist in datasystemen bedient Navistek de commerciële scheepvaart met een uitgebreide lijn aan professionele producten. Klanten zijn de binnenscheepvaart, kustvaart, visserij, overheid en charterschepen. De degelijke lijn 4G LTE routers bieden uitkomst in gebieden met slechte netwerkdekking en kunnen van een vSat back-up worden voorzien. On board communicatie en hotspot systemen om gasten comfort te bieden is voor rijncruiseschepen en charterschepen een aanvulling op het pakket.

Internet aan boord

De Professional lijn marine routers is ontwikkeld voor gebruik in zware omstandigheden. De routers zijn geschikt voor buiten en bieden uitgebreide functionaliteiten op het 4G LTE netwerk. Hoogwaardige producten, antennes en antennekabels maken een stabiele verbinding mogelijk in veel afgelegen gebieden. Bekijk hier onze Professional lijn routers.

Boordcommunicatie

On board communicatie zonder grenzen wordt mogelijk met onze 3CX marine telefonie servers. Van IP67 outdoor intercoms tot PA en muziekdistributie en van machinekamer extensies tot billing systemen per hut voor satelliet, GSM en voip verkeer is mogelijk. Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden.

Hotspot systemen

Wilt u uw gasten toegang geven tot uw LTE internet verbinding of satelliet internet verbinding, maar het datavolume in de hand houden of kosten doorberekenen? Dan kunnen de hotspot systemen van Navistek uitkomst bieden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

HUBB_RUT_BR1_MAX_PRO_closed

cyberdata

wifionboard

Daarnaast biedt Navistek een programma aan datakaarten voor Roaming in de gehele EU met bundels tot 50GB per maand!

small to medium2
MAILING_HEADER2015rev01

FacebookTwitterGoogle+Delen