3gp vedios

useful link lesbian videos

Antennekabels

Antenne’s voor LTE en wifi worden vaak met coaxkabels verbonden met de router of het accesspoint. Uiteraard is de keuze voor een goede antenne belangrijk. Een antenne met een hoge versterking zal beter presteren dan een ‘eenvoudige’ antenne. De antennekabel keuze is echter minstens net zo belangrijk. Door connectoren en kabellengte ontstaat er signaalverlies, die ervoor zorgt dat maar een deel van het signaal van de antenne bij de router aankomt.

Dit signaalverlies wordt vaak vergeten maar is van groot belang. De GSM LTE 4G frequenties liggen op 800, 1800, 2100 en 2600 mHz. In de onderstaande grafieken is te zien wat het verschil is tussen een goede en minder goede kabel.

verliezen-grafiek

Elke 3dB signaalverlies betekent een halvering van het signaal dat bij de router aankomt. Bovenstaand is te zien hoeveel dB verschillende kabels verliezen per 100 meter. Vertalen we dit naar het LTE bereik op 2000mHz dan is te zien dat er veel te behalen valt als er voor een goede kabel gekozen wordt.

Screen Shot 02-06-16 at 06.06 PM

Bovenstaande grafiek geeft de meest voorkomende kabels aan die gebruikt worden in LTE 4G installaties. De CLF200 komt het meeste voor. De bekende RG58 ‘marifoonkabel’ hebben we als referentie toegevoegd. Op de horizontale as is de kabellengte aangegeven, terwijl op de verticale as te zien is hoeveel signaal er verloren gaat.

Hieruit blijkt dus dat de keuze voor een CLF400 kabel of een EcoFlex15 kabel voor een deugdelijke installatie geen overbodige investering is. De kabels zo kort mogelijk houden blijft daarbij van groot belang.

Voor een offerte voor kabels in de voor u benodigde lengte neemt u contact met ons op. Connectoren monteren wij professioneel zodat daar zo min mogelijk weerstand optreedt.

FacebookTwitterGoogle+Delen